субота, 28 листопада 2015 р.

Пробне ЗНО-2016


Пробне зовнішнє незалежне оцінювання відбудеться у квітні 2016 року. Про це йдеться у відповідному наказі Українського центру оцінювання якості освіти.
    Головною метою проведення пробного тестування є відтворення умов та технології проведення ЗНО для психологічної підготовки майбутніх абітурієнтів до участі у зовнішньому незалежному оцінюванні. Участь у пробному тестуванні можуть взяти усі охочі.
Зокрема, 2 квітня 2016 року буде проведено пробне тестування з української мови і літератури.
9 квітня 2016 року – історія України, математика, біологія, географія, фізика, хімія, англійська мова, іспанська мова, німецька мова, російська мова, французька мова.
Учасник пробного ЗНО може скласти максимум два пробних теста (українська мова та література та один предмет на вибір).
    Реєстрація осіб, які виявлять бажання взяти участь у пробному зовнішньому незалежному оцінюванні, здійснюватиметься регіональними центрами оцінювання якості освіти у період з 5 до 30 січня 2016 року.
Запрошення на пробне тестування, в якому буде вказано інформацію про пункт та час проведення тестування, учасники ПЗНО зможуть роздрукувати з власної персональної сторінки на сайті відповідного регіонального центру оцінювання якості освіти.
Допуск на пункти пробного тестування здійснюватиметься при наявності:
квитанції про сплату вартості послуг за проведення пробного тестування;
запрошення (реєстраційної картки);
паспорта (або свідоцтва про народження).

Немає коментарів:

Дописати коментар